Craftstone International

Craftstone International


  Installation Method
GB
ROM
 
Pasul 1:  
Pasul 3:
Step 1
Verificaţi ca suprafaţa zidului să fie curată, fără vopsea sau grăsime. Dacă este necesar, înăspriţi peretele şi aplicaţi mortarul pentru o priză mai bună. Aplicaţi adeziv pentru plăci pe spatele pietrei. Pentru a îndepărta petele de ciment de pe suprafaţa sa, utilizaţi instrumentele speciale în locul mâinilor.
Step 3
Pentru gama neuniformă cu spaţii, umpleţi aceste spaţii cu mortar colorat. Pentru rezultate optime, alegeţi o culoare asemănătoare cu cea a pietrei. Se recomandă folosirea unei mistrii pentru a obţine o finisare netedă şi uniformă a mortarului colorat dintre spaţii.
Pasul 2:
 
Pasul 4:
Step 2
Începeţi întotdeauna cu elementul unghiular înainte de a începe cu elementul plat. Plecaţi de la o extremitate şi mutaţi-vă către cealaltă. Apăsaţi cu fermitate fiecare piatră pe patul de mortar făcându-l să alunece delicat. Verificaţi ca fiecare piatră să se afle cât mai aproape cu putinţă de celelalte, creând spaţii uniforme între ele.
Step 4
Înainte ca mortarul să se întărească, folosiţi o perie rigidă sau un şpaclu din lemn pentru a îndepărta mortarul sau chitul de rosturi în exces de pe suprafaţa pietrei. De asemenea, puteţi folosi o perie umedă pentru a îndepărta urmele de ciment.
 
© Copyright 2005 - CraftStone® International Pte Ltd. Toate drepturile rezervate.